Boszichtrit

biker-riding

 


23e Boszichtrit 24 mei 2020, GPS voorinschrijving gestart!!!

 

Er kan weer vooraf ingeschreven worden voor de GPS routes tot uiterlijk 20 mei 2020.

Stuur een email naar  penningmeester@mvc-boszicht.nl voor inschrijving en verdere instructies.

***Tip: Voorkom lange wachttijden aan de inschrijftafel en maak gebruik van onze mogelijkheid van voorinschrijving !!!***

Rekeningnummer IBAN NL 41 RBRB  0955118913 tnv MVC Boszicht


23e Boszichtrit op zondag 24 mei 2020

Op zondag 24 mei 2020 organiseert MVC Boszicht al voor de 22e keer haar Boszichtrit. Een toertocht voor motoren, trikes en zijspannen over een lengte van circa 225 km. Ook dit jaar heeft de organisatie een tot in detail uitgewerkte rit verzorgd die voert door een mooie en voor velen onbekende streek met fijne stuurwegen en leuke plaatsen. De deelnemende rijders kunnen een plezierige rit tegemoet zien omdat de toertocht gemaakt is met als insteek, door en voor motorrijders.  Het vertrekpunt van deze Boszichtrit is net als voorgaande jaren vanaf het clublokaal van MVC Boszicht,  Café Boszicht, Annendaalderweg 73, 6105 AS Maria Hoop.
Inschrijven kan via voorinschrijving of op zondagmorgen 2 juni tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Men ontvangt dan een BBQ-bon en inschrijfnummer. Aan het inschrijfnummer is een loterij gekoppeld met leuke prijzen. Tevens is er een beker voor de grootste deelnemende club.
De routes zullen alleen beschikbaar zijn voor GPS zowel Garmin (meest recente kaartversie !!!) & TomTom 4xx/5xx.
LET OP !!! Vanaf 2019 worden voor de oudere TomTom’s (Rider 1,2,3,4 of 5) worden GEEN itn routes meer gemaakt alleen nog maar voor de nieuwere types TomTom  (4xx/5xx) zullen GPX Tracks worden verstrekt.
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid van voorinschrijving.
Voorkom lange wachttijden aan de inschrijftafel en maak hier gebruik van !!
De route rijden kan individueel of in groepen waarbij deelname geheel op eigen risico is. Duopassagiers zijn natuurlijk ook welkom en kunnen gratis deelnemen. Denk wel aan geldige papieren, paspoort en groene kaart een gedeelte van de rit voert door het buitenland.
Omdat er hoofdzakelijk over goedlopende wegen wordt gereden is er tijd genoeg voor een terrasje onderweg, maar gelet op het aantal kilometers  wordt aangeraden om niet te laat te vertrekken.
Alvast een fantastische dag toegewenst.

Voorinschrijving
Maak 5 euro over onder vermelding van uw naam, e-mailadres (let op de bank erkent het @ teken niet, gelieve AT te schrijven) en voor welk navigatiesysteem u de route wenst (bv Garmin 660, of  TomTom Rider.) op rekeningnummer IBAN NL 41 RBRB  0955118913 tnv MVC Boszicht

De route zal u uiterlijk op vrijdag 31 mei 2019 via email worden toegezonden.Voor meer informatie stuur een mail naar penningmeester@mvc-boszicht.nl.

LET OP !!! Vanaf 2019 worden voor de oudere TomTom’s (Rider 1,2,3,4 of 5) worden GEEN itn routes meer gemaakt alleen nog maar voor de nieuwere types TomTom  (4xx/5xx) zullen GPX Tracks worden verstrekt.
We zien jullie graag terug op 24 mei 2020 …