Boszichtrit

biker-riding

 


Boszichtrit 2019, GPS voorinschrijving gestart!!!

 

Er kan weer vooraf ingeschreven worden voor de GPS routes tot uiterlijk 13 mei 2019.

Stuur een email naar  penningmeester@mvc-boszicht.nl voor inschrijving en verdere instructies.

Tip: Voorkom lange wachttijden aan de inschrijftafel en maak gebruik van onze mogelijkheid van voorinschrijving !!!

LET OP nieuw rekeningnummer IBAN NL 41 RBRB  0955118913 tnv MVC Boszicht


22e Boszichtrit op zondag 2 juni 2019

Op zondag 2 juni 2019 organiseert MVC Boszicht al voor de 21e keer haar Boszichtrit. Een toertocht voor motoren, trikes en zijspannen over een lengte van circa 225 km. Ook dit jaar heeft de organisatie een tot in detail uitgewerkte rit verzorgd die voert door een mooie en voor velen onbekende streek met fijne stuurwegen en leuke plaatsen. De deelnemende rijders kunnen een plezierige rit tegemoet zien omdat de toertocht gemaakt is met als insteek, door en voor motorrijders.  Het vertrekpunt van deze Boszichtrit is net als voorgaande jaren vanaf het clublokaal van MVC Boszicht,  Café Boszicht, Annendaalderweg 73, 6105 AS Maria Hoop.
Inschrijven kan via voorinschrijving of op zondagmorgen 2 juni tussen 9.30 uur en 12.00 uur. Men ontvangt dan een BBQ-bon en inschrijfnummer. Aan het inschrijfnummer is een loterij gekoppeld met leuke prijzen. Tevens is er een beker voor de grootste deelnemende club.
De routes zullen alleen beschikbaar  zijn voor GPS zowel Garmin (meest recente kaartversie !!!) & TomTom.
Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid van voorinschrijving.
Voorkom lange wachttijden aan de inschrijftafel en maak hier gebruik van !!!
Er zullen vanaf 2018 geen papieren routes meer zijn, alleen maar GPS (Garmin & TomTom).
De route rijden kan individueel of in groepen waarbij deelname geheel op eigen risico is. Duopassagiers zijn natuurlijk ook welkom en kunnen gratis deelnemen. Denk wel aan geldige papieren, paspoort en groene kaart een gedeelte van de rit voert door het buitenland.
Omdat er hoofdzakelijk over goedlopende wegen wordt gereden is er tijd genoeg voor een terrasje onderweg, maar gelet op het aantal kilometers  wordt aangeraden om niet te laat te vertrekken.
Alvast een fantastische dag toegewenst.

Voorinschrijving

Maak 5 euro over onder vermelding van uw naam, e-mailadres (let op de bank erkent het @ teken niet, gelieve AT te schrijven) en voor welk navigatiesysteem u de route wenst (bv Garmin 660, of TomTom Rider 2 of TomTom Rider 410 enz.) op rekeningnummer IBAN NL 41 RBRB  0955118913 tnv MVC Boszicht

De route zal u uiterlijk op 11 mei 2018 via email worden toegezonden.Voor meer informatie stuur een mail naar penningmeester@mvc-boszicht.nl.

P.S. Let op, voor de TomTom Rider duidelijk aangeven welk navigatiesysteem u bezit, de Rider 1, 2, 3, 4 en 5 werken met andere bestanden dan de nieuwe Rider 40/400/410/420/450/550 enz.

We zien u graag terug op 13 mei…