Clubweekend 2020

Op vrijdag 3 juli zijn we om 8.00 uur in ons clublokaal (Café Boszicht) bij elkaar gekomen om op clubweekend te gaan.Zoals gebruikelijk krijgen we van Ine een ontbijt aangeboden waar we natuurlijk graag gebruik van maken. Het is de eerste activiteit die we dit jaar kunnen ondernemen door dat vervelende covid-19.Om 9.00 uur zijn we vertrokken met 9 motoren naar onze eerste pauze plaats in de eifel. (Biker – Ranch)  Hier is Ger en Bep ook aangesloten zodat we de rest van de route met 10 motoren waren.In Heimbach hadden we een klein probleempje omdat de nummerplaat van Ben los hing ,maar met een kleine nood reparatie konden we snel weer door. Het duurde echter niet lang of de kentekenplaat hing weer los.Toen hebben we hem er helemaal vanaf gehaald en later bij de eerste tankstop goed vast gemaakt. Het was een hele mooie route die Peter gemaakt had naar ons hotel (Fünf- mädelhaus) in Lambertsberg in de vulkaaneifel.Rond 17.00 uur zijn we aangekomen in het hotel en hebben we gelijk het Bitburger bier moeten proberen. Opeens was het 18.30 uur en moesten we aan tafel voor het voortreffelijke avondeten.Sommigen hebben geen tijd meer gehad om nog te gaan douchen en hebben dat maar uitgesteld tot de volgende morgen. Hoe laat de laatste naar bed is gegaan weet ik niet omdat ik het deze keer niet was.

Op zaterdag zaten we om 9.00 uur aan een heerlijk en royaal ontbijt. Om 10.00 uur werden de motoren gestart om een toertocht te maken van p/m 180 km door Luxemburg.Het duurde niet lang of de groep viel uit elkaar en moesten we van alles proberen om elkaar weer te treffen wat ook lukte na enkele telefoontjes. Verder is vandaag niet veel gebeurd alleen tijdens een koffiepauze in Luxemburg stond er een dronken man de show te stelen maar nadat de eigenaresse de politie had gebeld was dit ook snel opgelost. Een treeplank van de motor van Erwin hing opeens los en er bleek een bout afgebroken te zijn ,gelukkig kon hij wel gewoon doorrijden.Het was een hele mooie route met goede wegen en goedkope benzine en sigaretten vandaag  en rond 16.00 uur waren we weer terug in het hotel.Vanavond was het eten ook weer geweldig lekker en het bier smaakte ook nog.

Zondag alweer om 9.00 uur ontbijt en omdat verschillende personen naar de formule-1 wilden kijken hebben we besloten om in 2 groepen naar huis te rijden.Het weer was vandaag een beetje twijfelachtig en daarom werd de “snel naar huis groep” nog wat groter.Wij waren ook nog voor de start terug in ons clublokaal maar jammer genoeg hebben we niet lang van Max kunnen genieten vandaag.Het was weer een heel gezellig en goed weekend met mooie routes en een super goed hotel.Ondanks de mondkapjes die alleen nodig waren als je naar binnen liep en aan tafel konden deze weer af, naar de wc weer ff het kapje op en we mochten met 10 mensen aan een tafel.

Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot de volgende keer.

 

Paul.