Openingsrit 2013

Zondag 7 april 2013 was het zover, eindelijk konden we weer met de club gaan rijden.

Frisjes was het ‘s morgens wel maar er waren toch nog 7 leden met de met de motor gekomen om de rit te rijden. Harold was zelfs met zijn nieuwste aanwinst een Honda CB500 met zijspan gekomen, met wat balast in het span ging hij zijn eerste toertocht met deze motor rijden.

Natuurlijk waren er meer leden komen opdagen, maar die hebben om verschillende redenen niet meegereden. Begonnen werd met het traditionele ontbijt, sjpek mit eier. De eitjes werden vakkundig gebakken door Nic en later door Han.

Na het ontbijt was het tijd om te vertrekken, iedereen had er zin in. Het deed de achterblijvers toch een beetje pijn toen wij de motoren starten en aan onze door Paul uitgezette tocht begonnen. Hij leidde ons via Roermond langs de maas richting het zuiden.

De eindbestemming was vandaag bij de Oase in Gangelt. Hier hadden onze vrienden van BTFoG de motorzegening en toertocht. Toen we daar aankwamen werden er voor ons nog tafels en banken geregeld zodat we van het zonnetje konden genieten.

Hier hebben ook enkele leden eens een Erdinger alcohol vrij geprobeerd, deze is wel in de smaak gevallen, Thei had nog wat moeite met het inschenken maar dat zal de volgende keer zeker goed gaan. Van hier uit werd er met een tankstop in Saeffelen terug naar ons clublokaal gereden, alwaar de achterblijvers ook een gezellige middag hadden gehad.

Laten we hopen dat de kou nu definitief verdwenen is en we alle zondagen mooi rijweer hebben.

Boy