groepsfoto1

Geschiedenis van MVC Boszicht in het kort

In café Boszicht kwamen geregeld veel motorrijders bij elkaar.
Van het een kwam het ander en zo werd in 1995 door een aantal vrienden MC Boszicht opgericht, natuurlijk werd de club vernoemd naar het clublokaal Café Boszicht.
Dit café is nog steeds het vaste honk van de motorclub.

In 2009 is de naam veranderd in MVC Boszicht (MotorVriendenClub Boszicht).
Momenteel bestaat de club uit een 32-tal leden waarvan leeftijd varieert tussen de 20 en 65 jaar.
Onze club is absoluut niet merk of type gebonden. Of men nu een supersport, cruiser, chopper, ratbike of toermotor rijdt, het maakt niet uit.
Gezelligheid en samen rijden staan voorop.

Ons logo

In het begin hadden de clubleden allemaal vesten van spijkerstof. Hier was de naam M.C. Boszicht op gedrukt met strijkletters.
Bij een winkel in Roermond waar dit gedaan werd had men ook motieven van dieren, auto’s en motoren.
Deze kon men er gewoon met de strijkbout op strijken.
 Hier is toen “onze” zwarte panter uitgezocht.
Later is deze panter door iemand nagetekend om hier grote en kleine badges van te laten maken.

3e zaterdag

Elke 3e zaterdag van de maand is er in ons clublokaal Café Boszicht een clubavond, deze zijn altijd zeer gezellig en natuurlijk zijn ook niet leden altijd van harte welkom om eens te komen kijken.
Denk je dat MVC Boszicht de club is waar je altijd al naar zocht, ben je in bezit van rijbewijs A, bezoek ons dan eens op een clubavond of neem voor meer info contact met ons op.

Boszichtrit

Tevens organiseert MVC Boszicht elk jaar haar inmiddels bekende Boszichtrit.
 Deze rit vind plaats de eerste zondag na Hemelvaart.
In 2018 is dat 13 mei, meer info is te vinden elders op onze website.

MVC Boszicht – Putbroek