Pits”TOP” 10

 NaamAdresFritesAssortimentBiker-friendlyOverall
Friterie Le Ranchfrieterie Le Ranch
N666 Rue De Louveigné 59, Sougné-Remouchamps (B)

99927 Punten
NR. 1 • Le Ranch

(recensie februari 2017)

We komen al enkele jaren bij Frieterie Le Ranch, het is een frituur langs een doorgaande weg aan de ene kant en een beekje aan de andere kant. Er is een ruime parkeerplaats waar de motoren mooi in het zicht staan. Le Ranch beschikt over een terras en zitplaatsen binnen. De bediening is vriendelijk en ook al spreek je geen of weinig Frans ze begrijpen je altijd. Ondanks dat het altijd een beetje chaotisch wordt als wij binnenvallen worden de bestellingen vlot geserveerd. Zeer zeker de moeite waard om er een tussenstop te plannen.
Chuckwagon Bar-B-QueLuikersteenweg 117
3700 Tongeren (B)

https://www.facebook.com/chuckwagonbe/

http://www.chuckwagon.be/nl/
88824 Punten
NR. 2 • Chuckwagon Bar-B-Que
(recensie juni 2017)

Per toeval kwamen we op een zondagsrit in juni 2017 in Tongeren terecht en besloten bij Chuckwagon te stoppen.
De buitenkant en de verdere inrichting is Country-style.
De zeer uitgebreide menukaart bevat verschillende burgers die ook nog in verschillende maten verkrijgbaar zijn van Normaal tot XXL. Ook hebben ze de Challenge Burger, als je die helemaal op hebt inclusief frieten en groenten, eet jij en 3 personen aan je tafel voor niets. Maar ook echte BBQ gerechten zoals Spare-ribs en chickenwings en Tex-Mex gerechten zoals Chilli con Carne en Taco's vind je op de kaart.
Er is een ruim terras en de bediening is vriendelijk. Een klein min puntje, er moet per tafel afgerekend worden, ze doen de rekening niet splitsen. Dus neem een rekenmachientje mee als je met een grote groep gaat. Zeer zeker de moeite waard om tijdens een route voor om te rijden.
Leo's Imbiss in Onkel Tom's HutteAn der Linde 2
53937 Schleiden - Gemund
Tel 0049 173 674 20 03

77923 Punten
NR. 3 • Leo's Imbiss in Onkel Toms hutte

(recensie juli 2017)

We zijn hier al vaker gestopt met onze club en deze keer was het tijdens onze heenreis van ons clubweekend. En ook met 15 man verliep en de bestellingen ordelijk en snel, een heerlijk terras buiten met voldoende parasols om ook in de schaduw te zitten. Voor onze motoren was er ook genoeg parkeerruimte, let wel op een parkeerschijf is blijkbaar ook voor motoren verplicht werd ons door de dienstdoende parkeerwacht gezegd (we hadden geen parkeer kaart, maar een briefje met de begintijd bleek ook voldoende). Natuurlijk werd ook hier de Currywurst met pommes getest en goed bevonden lekkere worst met heerlijke saus en goede pommes. Klein min puntje zijn hier de wc's, klein, dus behelpen met je motorkleding aan en het hygiene kon iets beter, maar we hebben ze ook al slechter gehad,
Imbiss "Bei Juppi"Ratherstr. 1
52385 Nideggen (D)


https://www.facebook.com
/BeiJuppi/
67922 Punten
NR. 4 • Bei Juppi

(recensie mei 2017)

Tijdens de Big End Rit van MCM kwamen we hier terecht. Een traditionele Imbiss in een oud tankstation. We werden ontvangen door de vriendelijke eigenaar die ons een plaatsje aanbood binnen in het restaurant. Er was voldoende plaats voor onze groep. De menukaart was redelijk uitgebreid, op de tafel stonden een kaart met de Tagesspecials. Natuurlijk stond hier ook de Currywurst mit Pommes op die ook opvallend veel door onze groep besteld werd. De wurst was prima , maar de saus was wat aan de waterige kant, de Pommes was van vlaamse dikte, maar deze had net iets langer in het vet gemogen. Verder een nette zaak met normale prijzen en een eigenaar die er alles aan doet om het je naar je zin te maken. Apart betalen was helemaal geen probleem, en dat hebben we wel al eens anders meegemaakt.