Clubweekend 2021

Vrijdag 2 juli is het eindelijk zover dat we op clubweekend gaan. Zoals gebruikelijk beginnen we met een ontbijt in ons clublokaal wat we aangeboden krijgen van Ine.We komen om 9.00 uur bij elkaar en rond 10.00 uur vertrekken we met een volle maag en ook iedereen met een volle tank.Het zonnetje schijnt en het is vandaag rond de 20 graden dus perfect motorweer. Na p/m anderhalf uur rijden maken we een korte stop op een parkeerplaats zodat we ff de benen kunnen strekken en sommigen ff pinkelen. Na ongeveer 130 km bereiken we het veer wat ons naar de overkant van de rijn moet brengen en daar maken we ook gelijk een drink pauze. In de namiddag hebben we nog allemaal een flinke ijscoup gegeten ergens onderweg. We komen rond 17.30 uur aan bij het hotel in Western-Bödefeld en moeten natuurlijk gelijk het bier en de wijn proeven en om 19.00 uur aan tafel voor een heerlijke maaltijd. Vanavond is er gelijk livemuziek en we hadden ook nog een jarige in ons midden waar we nog voor hebben moeten zingen. (Hé Frits)

Zaterdag morgen beginnen we met een lekker ontbijt en rond 10.00 uur vertrekken we om een mooie rondrit door het Sauerland te maken. Het zonnetje schijnt en het is alweer perfect motorweer. De route die we uitgestippeld hebben gaat langs de Edersee en we maken tussen de middag een stop in het leuke Cowboy stadje “ZündStoff”. We hebben vandaag nog wel een beetje mazzel gehad dat we net achter een bus reden in een dorpje waar Die Polizei met de lasergun stond. De avond verloopt vandaag een beetje rustiger als gisteren maar dat is eigenlijk ieder jaar wel zo.

Zondag na het ontbijt vertrekken we rond 9.30 uur en na 5 km rijden we ons al in een baustelle. Vrijdag konden we hier nog door en ik dacht dat moet dan nu toch ook wel lukken,maar de weg was helemaal opengebroken en dat op zondag. Dan maar omdraaien en de omleiding volgen maar dat waren gelijk een aantal extra kilometers. Gelukkig is het nog droog want de weersvoorspellingen voor vandaag zien er niet best uit. Even voor 13.00 uur zag ik de lucht wel heel donker worden en zijn we gestopt om de regenpakken aan te trekken. Dit bleek geen overbodige luxe te zijn want enkele kilometers verder gingen de sluizen open met bliksem en donderslagen.Een half uur later werd het weer droog en konden we weer lekker doorrijden. Rond 15.00 uur werd het wederom behoorlijk donker en je raad het al de sluizen gingen wederom open. Gelukkig zijn we allemaal wel nat maar weer heelhuids thuis gekomen van een geweldig clubweekend. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en hopelijk tot volgend jaar.

Gr Paul.