20e Boszichtrit

Op zondag 28 mei organiseerden wij voor de 20e keer onze Boszichtrit.
De dag van te voren hebben we met een aantal leden de tent opgebouwd en alles al klaar gezet zodat zondag alles op rolletjes zou lopen. Om 9.00 uur was alles klaar en konden we de eerste motorrijder al verwelkomen aan de tafel.
We hadden al verwacht dat de rijders vroeg zouden komen omdat het zeer warm zou worden. En om 9.30 uur was het al lekker druk aan de inschrijftafel. Omstreeks 10.00 uur viel er een flinke bui en hebben de meeste gewacht tot die over was getrokken. Ondertussen werden we blij verrast door ons lid Miranda, zij en een cameraman van LEFTV hadden het plan opgevat om een verslag te maken van onze Boszichtrit. Ze hebben enkele uren gefilmd en mensen geïnterviewd, als deze reportage op de hun website te zien is melden we dit op onze website en onze facebookpagina.
Maar niet alleen Miranda en haar cameraman, maar ook Fritz van Duinen de bekende biker fotograaf verraste ons met een bezoek en heeft veel foto’s gemaakt die te bewonderen zijn op zijn website eurobikerslifestyle.
Hiervoor willen wij LEFTV en Fritz hartelijk danken, op deze manier komt een motorclub ook eens positief in het nieuws.

Om 11.30 uur waren al ruim 100 rijders vertrokken en de teller bleef op onze jubileumrit steken op 139 inschrijvingen. Omstreeks 15.00 uur kwamen de eerste rijders terug en konden ze genieten van de BBQ, de flesjes Radler 0.0% van Lindeboom vonden ook gretig aftrek.

Het was na de rit nog super gezellig en we kregen alleen maar positieve reacties van de rit die dit jaar eens niet de gebaande paden in de Eifel en Ardennen aandeed maar ons door Noord-Limburg, een stukje Duitsland en Brabant voerde.

En voor het derde jaar op rij werd de beker voor de grootste club gewonnen door de “Sonntags Fahrers”.

Langs deze weg willen we ook iedereen de sponsoren en rijders en de leden van onze club bedanken die het ieder jaar weer mogelijk maken van onze Boszichtrit.

Bekijk de foto’s…

Volgend jaar is iedereen weer uitgenodigd op onze 21e Boszichtrit die verreden zal worden op 13 mei 2018.

MVC Boszicht