3e Zaterdag November 2012

Deze derde zaterdag werd tot onze verassing druk, onze vrienden van CF Spirit Seeker hadden zich voorgenomen om ons te vereren met een bezoek en ook de mannen van Independend Warriors en een paar van Ghost Chain kwamen een pilsje drinken. Zelfs enkele oud-leden wilden nog eens een keertje meefeesten. Ze hadden geen betere avond kunnen uitkiezen.

Vanavond was het zover, na een paar weken wachten konden we de speciaal voor ons gespoten oliedrum onthullen. Ed Haartmans heeft dit belangeloos voor ons gedaan. Maar wij vonden dat we toch wat terug moesten doen voor hem en hadden hem en zijn vrouw Hillie daarom uitgenodigd om de door hem gespoten oliedrum te onthullen.
Dit werd natuurlijk officieel ingeleid door onze voorzitter en toen kon Ed het laken van de oliedrum aftrekken. Hierna werd Ed nog een door Nic en Monique gemaakte tegel aangeboden als dank voor zijn creatieve werk, het officiële gedeelte was hiermee ten einde en we konden “die Sau rauslassen”. Het bier en de wijn vloeide rijkelijk en langzaam werd het weer tijd voor de traditionele Deutsche Musik. Natuurlijk werd er ook weer gedanst op het nummer van Andreas Gabalier en hier werd zelfs door onze gasten met ontbloot bovenlijf aan meegedaan.
Zoals altijd bleef het nog lang onrustig in Putbroek.