5 Jarig bestaansfeest Outriders MCC

Op 18 april vierden de Outriders MCC hun 5 jarig bestaansfeest. Dit werd gehouden in het clubhuis van MSC Koeievaag in het Zeeuwse plaatsje Oosterland. Een kleine 200 km van Putbroek verwijderd.

Om 14.00 uur was het verzamelen bij Café Boszicht en werd er met 11 man/vrouw, 7 motoren en een volgwagen vertrokken richting zeeland, de route voerde ons door Belgie en omstreeks 18.30 arriveerden de motoren op de plaats van bestemming. De volgwagen was halverwege de route al de snelweg opgegaan en was 2 uurtjes eerder gearriveerd. Na een uitbundige begroeting van de

leden van Outriders MCC werd er vlug begonnen met het opzetten van de tenten. Dit bleek wat moeilijker dag gedacht door de harde wind, maar iedereen hielp elkaar een handje en ook Daniel van de Ouriders MCC heeft ons goed geholpen. Dave kwam ons ondertussen een heerlijk flesje Jupiler brengen, hij had gezien dat er na zoveel kilometers er wat leden waren die er erg uitgedroogd uitzagen. Aan de tent van onze voorzitter Paul zijn nog wat extra modificaties aangebracht zodat deze zeker bleef staan. De Bekker was zo onder de indruk van Paul’s bouwkunsten dat hij is gaan logeren bij Paul en zijn eigen tent niet heeft hoeven opzetten.

Toen alles rechtstond werd het tijd om te investeren in consumptiebonnen en snel wat biertjes te kopen. Natuurlijk waren we niet met lege handen gekomen en hadden we de Outriders MCC natuurlijk een cadeautje meegebracht, een oorkonde die onze vriendschap onderstreept.

Inmiddels kwam ook de band opbouwen en werd het al snel later. Tja en met zoveel biertjes krijgen sommige mensen „lekkere” honger en kregen zin in een snack. Er was ons verteld dat de keuken om 23.00 uur weer open zou gaan, maar om 23.30 uur was stond de kok nog steeds aan de verkeerde kant van het buffet. Er werd eens voorzichtig geïnformeerd hoela hij ging bakken. Hij antwoorde dat hij niets maar had alleen maar een boterham met hagelslag….. Tja dan ken hij onze leden nog niet. Natuurlijk was een boterham met hagelslag ook goed. Hij had dus pech en moest nu een boterham met hagelslag gaan maken. (Die smaakte overigens heerlijk.) Ondertussen was hij toch gezwicht om de frietenketel aan te zetten en 15 minuten later kwamen de eeste frikandellen tevoorschijn. Toen het bedtijd was bleek dat Ben nog een ongenode gast in de tent had. Huub werd vlug weggewerkt en iedereen kon gaan snurken. Na een koude nacht vond onze voorzitter om omstreeks 9.00 uur dat iedereen lang genoeg geslapen had en de hele camping werd wakker gemaakt op de klanken van Kid Rock’s All Summer Long. Met zijn allen zijn we toen gaan ontbijten en hebben nog nagepraat aan het nog smeulende kampvuur.

Na het afbreken van de tenten werd het tijd om afscheid te nemen van de Outriders MCC en op weg naar huis te gaan. Het was een hele geslaagde Party en we willen de Outriders MCC ook bedanken voor hun goede zorgen.

 

MVC Boszicht