Boszichtrit 2023: Een Succesvol Avontuur.

Putbroek, Nederland – Op zondag 21 mei 2023 organiseerde MVC Boszicht voor de 24e keer met succes de Boszichtrit. Dit jaar mochten ze maar liefst 130 inschrijvingen verwelkomen.
De toertocht, die bekend staat om zijn prachtige routes en gezellige sfeer, trok motorliefhebbers, trikes en zijspanrijders uit alle hoeken van het land.
Ook in 2024 zal MVC Boszicht dit succes voortzetten en hoopt het nog meer deelnemers te mogen verwelkomen.

De Boszichtrit bood de deelnemers een unieke ervaring door middel van een zorgvuldig uitgewerkte route van ongeveer 225 km.
Motorrijders genoten van adembenemende stuurwegen en ontdekten pittoreske plaatsen in een nog onbekend gebied.
De toertocht was met veel passie en expertise samengesteld door motorliefhebbers zelf, waardoor het een ware traktatie was voor de deelnemers.

Het vertrekpunt van de Boszichtrit was wederom het clubhuis van MVC Boszicht, Café Boszicht in Putbroek.
Bij aankomst ontvingen de deelnemers een BBQ-bon en een inschrijfnummer, waarna ze vol enthousiasme aan de rit begonnen.

Naast het genieten van de prachtige route konden de deelnemers ook smullen van heerlijke Belgische friet, een lekkernij die steeds zeldzamer wordt in Nederland.
Deze culinaire toevoeging maakte de Boszichtrit tot een complete en onvergetelijke ervaring.

Ook dit jaar was er weer een beker voor de club met de meeste deelnemers. En net als vorig jaar ging deze eer naar onze oosterburen: Die Sonntagsfarhrer, met 9 inschrijvingen waren dat er twee meer dan onze Belgische vrienden De Paljaskes.

Met het succes van dit jaar in gedachten kijkt MVC Boszicht nu al uit naar de volgende editie van de Boszichtrit, die dan al voor de 25e keer georganiseerd zal worden en plaats zal vinden op 12 mei 2024.
Ze verwachten dat het evenement nog meer deelnemers zal aantrekken en zijn vastbesloten om opnieuw een perfect georganiseerde toertocht aan te bieden.
Motorliefhebbers kunnen zich verheugen op een fantastische dag vol plezier, avontuur en prachtige wegen.

U rijdt toch ook weer mee op 12 mei 2024?!