GPS Avond

Vorig jaar tijdens onze Boszichtrit kwam Wim Schoenmakers naar ons toe aan de inschrijftafel en gaf ons enkele tips om de routes wat sneller op de GPS-systemen te krijgen van de deelnemers van onze rit. Wim gaf aan dat hij ons wel wat wilde leren over Garmin en Basecamp en zo werd er afgesproken dat we ons bij hem zouden melden aan het begin van het nieuwe motorseizoen.

Afgelopen donderdag 17 maart was het zover.

Om 18.30 werd alles klaargezet en gecontroleerd. Via het werk van onze voorzitter hadden we een beamer kunnen lenen en een scherm om hem op te projecteren hadden we zelf. Wim moest helaas nog een keertje naar huis want hij was zijn muis vergeten, en die had hij toch echt nodig

Langzaam aan druppelden de leden een voor een binnen en om 20.00 uur begon Wim met de instructie avond.

Voor Wim was dit ook de eerste keer dat hij zoiets deed. Hij begon met het vertellen hoe deze avond tot stand was gekomen en de onderwerpen die vanavond behandeld zouden worden. Zoals o.a. het opschonen van je GPS, meest gemaakte fouten bij het maken van een route en heel belangrijk, de instellingen van je GPS en Basecamp. Er werd door de deelnemers driftig aantekeneningen gemaakt en wat Wim vertelde werd meteen uitgeprobeerd op de meegbrachte laptops.

Om omstreeks 22.15 was de avond afgelopen en werd Wim door ons nog bedankt met een klein presentje. Er werd nog wat nagepraat en iedereen was het er over eens dat dit een leerzame avond was geweest en ook de wat meer doorgewinterde leden hebben nog wat kunnen leren. Zelfs Wim heeft nog een dingetje van ons kunnen leren.

Het resultaat van deze avond kunnen jullie zien op onze 19e Boszichtrit, die verreden word op 8 mei 2016. We hopen door het geleerde in de praktijk te brengen de wachtrij aan de inschrijftafel zo kort mogelijk te houden. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de voorinschrijving, zodat u lekker thuis op uw gemak zelf de route op uw GPS kunt zetten. Voor verdere info over de voorinschrijving mail naar: penningmeester@mvc-boszicht.nl

MVC Boszicht