MAIROCK 2014

Aangezien de Sommerparty van de Spirit Seeker dit jaar op de zaterdagavond voor onze Boszichtrit is en we daar normaal altijd met ons tentje naartoe gaan om weer eens gezellig bij onze vrienden van de Spirit Seeker te verblijven en een feestje te bouwen, is er dit jaar tijdens de jaarvergadering besloten om naar Mairock te gaan, zodat we toch nog bij hun langs zouden gaan.

Wij zouden in eerste instantie de Bekker mee nemen, maar na een berichtje dat hij nog wat anders te doen had en zelf zou komen, ging dat niet door. Wel had Boy inmiddels aangegeven toch wel mee te willen rijden. Dus onderweg naar Fronhoven Boy opgepikt. Om 8 uur waren we daar en aangezien Harold nog wat oude bonnen had, meteen maar een biertje gepakt om de eerste dorst te lessen!

Daarna snel het tentje opgezet en toen die bijna stond, Boy meteen aan het werk gezet voor nog een nieuwe ronde bier.

Dat was al weer een goed begin van de avond. Maar de buikjes rommelden toch nog een beetje. Helaas was er alleen Leberkäse met brood en daar hadden we alle drie niet zo’n zin in, dus dan maar wat Kuche.

Aangezien het bier goed koud was en de kachel binnen inmiddels flink opgestookt en de mannen buiten nogal koude handjes kregen, maar gauw naar binnen voor een koud biertje in een warme omgeving (en een tafel om de handjes af en toe vrij te hebben).

De eerste ronde Holunder stond al snel op tafel. Het welkomstdrankje. Dat blijft toch een lekker drankje. Een uurtje later arriveerden ook Patrick en Miranda. Er werd wat geld bij elkaar gelegd en nieuwe bonnen gehaald.  Inmiddels vroegen we ons af waar de Bekker bleef, maar na een SMS of hij onderweg was en een bevestigend antwoord en een omweg kwam ook de Bekker uiteindelijk aan. We waren compleet. Het was een heel gezellige avond met leuke muziek (maar waar was de Rock? ) en gezellig weerzien met oude bekenden. Er werden nog een redelijk aantal Holunders gedronken en zelfs nog een fles op tafel gezet. Toen onze vrienden uit Ratheim vertrokken en zij nog een half kratje bier hadden, werd dat ook fijn doorgeschoven. Bedankt daarvoor!! Ze hebben gesmaakt!

Om 1 uur namen Patrick, Miranda en Boy afscheid, zij gingen weer naar huis. Maar de Bekker, Harold en ik zouden blijven slapen, dus wij lusten er nog wel eentje, maar ja wie zou er moeten lopen? Nou daar hadden we fijn de nieuwe prospect van de Spirit Seeker voor bedacht! En na wat aanmoediging van zijn clubleden, ging hij fijn voor ons nog een biertje halen.  Maar na dit laatste biertje begonnen ook voor ons de bedjes te lonken en om 2 uur lagen we allemaal fijn op een oor. Om half negen ‘s morgens ging de wekker alweer, tijd om alles op te ruimen. Tentje en spulletjes weer ingepakt en tegen die tijd kwam ook de Bekker zijn auto uitgerold. Het ontbijt werd klaar gezet en om 9 uur konden we aanschuiven met verse Duitse broodjes en lekker roerei. Altijd geweldig hoe dat geregeld is!

En toen was het tijd om afscheid te nemen en weer naar huis te rijden. Helaas het was weer voorbij, maar ik heb geweldig genoten en zou het geen straf vinden om volgend jaar weer te gaan! Alleen zou dan de rest eigenlijk ook moeten blijven slapen, veel gezelliger.

Franka