Opbouwen en aankleden

Morgen is alweer de 15e Boszichtrit. Om dat een beetje een feestelijker tintje te geven, hebben de mensen van het bestuur bedacht dat er een BBQ gehouden ging worden.

Maar de voorspellingen zijn nog niet geweldig, dus moeten er wat tenten worden opgebouwd. Die van Peter voor de mensen om in te zitten en die van Harold en Franka voor het eten. Maar waar is die ook alweer? O ja op de zolder van de garage. Naar beneden halen en dan alles op de auto laden. De tent, de BBQ en allerlei eten, wat ook meteen meekan.

Met een volgeladen auto komen we om 14.00u bij Ine bij elkaar.
Eerst wordt Peter zijn tent opgezet. En met zijn allen staat de tent zo. Dan worden de eerste zelfbouw statafel – tonnen van Paul de tent in gedragen. Dat kleed al leuk aan. Dan nog wat biertafels en banken uit de vrachtwagen halen. Ook onze tent wordt opgezet en de BBQ in de schuur gezet en met wat biertafels begint het al helemaal op een festivalterreintje te lijken.
De parkeerplaats naar het café wordt afgezet met tonnen en wat lint. Nu nog wat zeilen van de sponsoren en ja zo zijn we alweer bijna klaar voor morgen.

Nog even een pallettrap bouwen voor de band en ja die mooie nieuwe vlag willen we ook plaatsen, maar we hebben geen stok. Electra buis is te flexibel en alle andere opties werken ook niet, wat nu? Paul heeft thuis nog wel iets en dat komt dan ook helemaal goed. Na de nodige glazen fris bij Ine (het is toch wel warm) gaan we op huis aan om morgen goed uitgerust aan de inschrijftafel te kunnen zitten.

Franka