Party West Country Drivers

8 September

Na het nodige logistieke gepuzzel zijn we met 2 verschillende taxi’s naar het feestje van West Country Driver in Hückelhoven geweest. Het is altijd maar weer de vraag of de taxi de bestemming ook kan vinden aangezien die in de meeste navigatie apparaten niet te vinden is, maar ook dat is gelukt. We kwamen onderweg met de ene taxi de andere tegen en die meldde nog even dat we op de goede weg waren.

Bij aankomst was het al redelijk druk en was het tijd om oude bekenden gedag te zeggen en te checken of ons bonnen restant van vorig jaar nog beschikbaar was, maar daar hadden ze zelf al aan gedacht dus het feest kon beginnen.
Halverwege de avond zijn sommige leden zich maar tegen het kampvuur aan gaan bemoeien aangezien ze die niet aan de gang kregen. Na wat uitleg dat het wellicht handig is om niet meteen met groene takken te beginnen brandde het vuur uiteindelijk gezellig. De drank stroomde rijkelijk en het muziek volume ging omhoog, zodat het feest flink los begon te barsten. Eerst vooral rond de Boszicht tafels maar later ook op meer plekken. De paparazzi waren flink aanwezig en onder de indruk van onze capriolen, dus wellicht zal er hier en daar nog wel een foto of filmpje opduiken. Helaas was het ook weer bijna tijd voor de taxi naar huis, dus nog gauw ons drankje opdrinken en een sanitaire stop en op naar de taxi.
De taxichauffeur richting Vlodrop en Roermond dacht dat hij nog aan de Formule 1 training moest meedoen met als gevolg dat sommige mensen zich afvroegen of Huub soms nog opgehaald moest worden onderweg, maar die had schijnbaar al vervoer.

Kortom weer een erg gezellige avond.

Harold en Franka