Rondrit schoolverlaters Montfort

Afgelopen woensdag 30 mei hebben we een rondritje gemaakt met de schoolverlaters van basisschool De Hovenier uit Montfort.
Zoals gebruikelijk doen we ieder jaar onze medewerking verlenen aan dit leuke gebeuren voor de kinderen.Om half zeven kwamen we bijelkaar bij Nic en Monique die beiden mee reden. Samen met Lon en Paul vertrokken we naar Kampeerboerderij Holsterhof in Posterholt waar de kinderen op kamp waren.

De bekker, Ed en Berr waren al aanwezig. Nog even tijd om te kletsen met wat bekenden en om ff over zeven vertrokken we met de kinderen achterop de motoren. Een rondrit gemaakt en na ongeveer een uur gereden te hebben kwamen we in Montfort aan waar we een rustpauze hadden. De ouders van de kinderen stonden te wachten om wat foto’s te maken en wat te kletsen met de kids. Na ongeveer een half uurtje pauze zijn we weer vertrokken voor het tweede gedeelte van de tour. Via Stevensweert en Roermond kwamen we ongeveer om kwart voor 10 weer aan op de kampeerboerderij om de kinderen af te leveren. We hebben het de hele tijd droog kunnen houden en de kinderen hebben een hele leuke avond gehad. Als dank was er na afloop nog koffie, cake en fris voor de deelnemers. Iedereen werd bedankt en ging dan ook met een goed gevoel naar huis.

Tot volgend jaar.