Ze staan er weer!!

Vandaag 21 april heeft het bestuur weer de zeilen ter promotie van de Boszichtrit geplaatst. Ze staan weer op de bekende plaatsen enwel op de Echterboschbaan, bij Piet Sevriens en aan de rijksweg oppe Slek.

Elk jaar gaat het weer sneller, dit komt omdat we allemaal goed op elkaar zijn ingespeeld. Kleine puntjes proberen we altijd nog te verbeteren. Voor dit jaar hadden we catering als verbeterpunt staan.

Monique heeft deze taak op zich genomen. img 0466Bij het tweede zeil dat geplaatst werd heeft zij dit voor ons verzorgd. Ze had het heel professioneel aangepakt met een heuse picknickmand. Er was fris en koffie voor het vloeibare gedeelte en het vaste voedsel paste niet helemaal in het picknickmandje, broodjes met vlees (voor Paul natuurlijk met kaas) en een gebakje toe. Het heeft ons allemaal heerlijk gesmaakt. Als verassing was Franka ook nog even gekomen voor morele steun en een eventuele massage tegen de spierpijn morgen. Er werd ook al gesproken hoe we de catering gaan aanpakken als we de zeilen gaan afbreken op de maandag na de rit. Hier kunnen we nog niet te veel over vertellen omdat het dan misschien te druk word met de hulp.

Boy

Webmaster MVC Boszicht