Clubweekend 2018

Vrijdag morgen 6 juli staan bij ons clublokaal (Café Boszicht) 10 motoren op een rij om te vertrekken naar Landgasthaus Moselhöhe in Liesenich voor ons jaarlijks clubweekend.

Het is inmiddels een traditie geworden dat Ine ons voor vertrek een stevig ontbijt voorschotelt.  Met een volle maag vertrekken we rond 10.00 uur met 15 personen voor een mooie rit door de eifel  van p/m 250 km.

In Schuld bij Haus Waldfrieden (ook een bekende Biker-treff) hebben we middagpauze gemaakt. Met wederom een volle maag zijn we weer vertrokken naar ons overnachtingadres. In Cochem hebben we nog een stop moeten maken omdat de Pflaumen van de Pfannenkuchen mit vanilleeis al begonnen te werken!  Rond 17.00 uur kwamen we aan bij ons hotel en hebben,  we eerst wat gedronken (ook traditiegetrouw) voor we de spullen naar onze kamers hebben gebracht. Het was een mooie en vooral warme dag met temperaturen tot wel 28 graden. Na een heerlijke douche was het wederom tijd om te eten. Er stond een rijkelijk gevuld 3-gangen buffet voor ons klaar waar we goed van gesmuld hebben. Na het eten hebben we nog een paar (Kirner) biertjes en of wijntjes  gedronken buiten in de biergarten.

Zaterdag morgen zaten we weer met z’n allen om 9.00 uur aan het ontbijt buffet. De meesten van ons waren fit genoeg om vandaag een korte route van p/m 150 km  te rijden. Wat is het toch heerlijk toeren tussen Moesel – Rijn en over de Hunsrück.Toen we terug waren in het hotel hebben de meesten toch ff een dutje gedaan zodat we er ’s avonds weer tegen aan konden. We moesten om 18.30 uur in de biergarten zijn voor de BBQ. Wat we vanavond voorgeschoteld hebben gekregen overtreft alles.Gastheer Peter en zijn zoon Paul hebben gegrild dat niet de vonken er vanaf sprongen maar zelfs de vlammen! (Zie foto’s)  Alles was overheerlijk en mals. Het salade buffet wat gastvrouw Anna klaar had gezet was ook niet normaal!Vandaag was ook weer z’n lekkere warme dag zodat we buiten nog verschillende drankjes hebben kunnen nuttigen.

Zondag morgen zaten we om 9.00 uur alweer aan het ontbijt buffet. Nadat we nog een groepsfoto voor het hotel hebben gemaakt konden we rond 10.00 uur vertrekken richting huis. Deze route was eigenlijk 210 km maar door de vele omleidingen zijn het er toch weer p/m 250 km geworden. Na een goed uur rijden kwamen we in Volkesfeld  bij Motorradhotel Forsthaus voorbij waar we het vorig jaar met clubweekend zijn geweest, dus hebben we hier een drinkpauze gemaakt. Het was vandaag wederom een hele warme dag.Nadat we weer een dik uur hadden gereden kwamen we in de buurt van Bad-Münstereifel langs imbiss Die Räuberhütte en dat kon natuurlijk niet dat we hier niet stopten. De zigeunerfriet speciaal was erg lekker net zoals de sjaslick en de currie-wurst heeft men mij verteld want ik kan dat natuurlijk niet weten!Rond 16.00 uur waren we terug bij ons clublokaal waar we nog wat alcoholvrije drank gedronken hebben. We waren het allemaal erover eens dat het een heel leuk weekend geweest is met warm weer en mooie routes.

Nogmaals dank aan Ine van ons clublokaal en Anna en Peter van Landgasthaus Moselhöhe die ons zeker nog eens terug zullen zien!

 

Paul