Zondagsrit 26 mei 2019

Het is al enkele jaren gebruikelijk bij MVC-Boszicht dat de Boszichtrit een week van te voren nagereden wordt om alles nog ff te checken.

Tevens hebben onze eigen leden die tijdens de rit moeten werken dan ook de kans om de route te rijden. Zo waren er op zondag 26 mei 8 motoren en 1 trike om 10.00 uur aanwezig bij ons clublokaal. Eerst werden er een paar kopjes koffie en een koekje genuttigd en rond 10.30 uur zijn we vertrokken met 13 personen.

Natuurlijk word er tijdens de rit ook al uitgekeken of we ergens een paar leuke plekjes kunnen vinden om iets te drinken en of te nuttigen. Wat het nuttigen betreft hebben we een heel goed adres gevonden wat tevens gelijk is opgenomen in onze Pits ”Top” 10. We kwamen rond 12.30 uur langs “Luci’s” frietjes, broodjes en meer. Luci’s is gelegen op de Sint-Truidersteenweg 494 A in Sint-Lambrechts-Herk  Hasselt. Er was een grote parkeerplaats iets verderop en hier werd gelijk gestopt om de inwendige mens weer op peil te brengen.De frietjes smaakten verrukkelijk en diegene die zich een broodje gekocht hadden waren ook zeer te spreken over de maat en de kwaliteit.Later hebben we nog een drinkpauze ingelast in de buurt van Teuven waar sommige dames heel erg hebben moeten lachen omdat een van hen vertelde dat ze haar tanden gepoetst had met dreft.

Het weer was op deze zondag goed om te rijden, bijna geen zon maar ook geen regen en niet koud.

Rond 17.00 uur waren we weer terug in ons clublokaal en de route hoefde alleen ff aangepast te worden i.v.m. een omleiding.

 

Gr Paul.