Boszichtparty 2012

Zaterdag 3 maart hebben we onze boszichtparty georganiseerd. Om 14.00 uur was het verzamelen bij ons Clubhuis Cafe Boszicht om het cafe in te richten.
De stoelen en tafels eruit en onze nieuwe staantafels erin. De staantafels zijn in mekaar geknutseld door onze voorzitter Paul.

Ze zijn gemaakt van oude oliedrums. Hij heeft niet alleen staantafels gemaakt maar ook een zittafel met krukjes. De krukjes zijn gemaakt van kleinere olievaatjes.

 

Ook het podium moest dit jaar weer opgebouwdworden, na een jaar afwezigheid heeft onze huisband de Aaj Patsje opgetreden. Helaas konden zij niet met de hele bezetting spelen.

De leadzangeres was geveld door de griep en kon dus niet meezingen. Ook Cor de gitarist was ziek, maar hij kon gelukkig toch nog spelen.
En het optreden dat ze gaven was perfect. De sfeer zat er al vroeg in en om ongeveer 19.30 uur arriveerde ook Charlie Pfeiffer met zijn mobiele imbiss.
Er waren een 6-tal clubs aanwezig uit nederland en de Duitse grensstreek. Natuurlijk was er weer onze bekende loterij, enkele bezoekers kijken hier elk jaar naar uit, is met verteld.
De loterij werd zoals elk jaar weer ludiek door onze voorzitter aanmekaar gepraat. De leden hadden weer voor schitterende prijze gezorgd.
Harold heeft ook nog een liedje met de band gzongen, we zijn benieuwd hoe dat gaat aflopen enkele jaren geleden heeft Miranda dit ook gedaan en werd later gevraagd als zangeres bij de band.
Wie weet ligt er voor Harold ook nog een carrierre op muziekgebied in het verschiet.
Zoals altijd ruimen we de cafe weer leeg na onze party en zetten het gewone interieur weer binnen. Zoals op de foto’s is te zien hebben enkele leden erg hard gewerkt ‘s nachts het zandmannetje was al geweest.
We kunnen ook dit jaar weer spreken van een zeer geslaagde avond en hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.

MVC Boszicht.